dinsdag 31 oktober 2017

Een gekkenhuis





Wat is er in godsnaam aan de hand? Iedereen is ineens misbruikt en verkracht en meldt dat via Twitter. En waarom durft men nu pas naar buiten te komen?
Acteur Kevin Spacey had een nazi en kinderverkrachter als vader. Nou lekker dan. En daarom heeft Kevin ook een kind aangerand. Enzovoorts.
En het moet in de volle schijnwerpers worden uitgevochten. Welles, nietes. Kevin is in een moeite door ook uit de kast gekomen.




Praatprogramma's kijk ik nooit meer maar of je wilt of niet, in Het Journaal wordt het genoemd. Jelle Brandt Corstius heeft iemand beschuldigd van sexueel misbruik. 15 jaar geleden gebeurd.
Het Journaal: Twitter ontploft.
Waarom hecht men zoveel waarde aan dat medium? Je zegt toch ook niet in het Journaal: Toen het nieuws van het misbruik bekend werd, brak in café Ruk en Pluk de pleuris uit.


De Vlaamse schrijfster Griet op de Beeck kwam er achter dat ze misbruikt was door haar vader (verdrongen herinnering), net toen haar nieuwe boek uitkwam.

Het is allemaal zo exhibitionistisch en daarom minder geloofwaardig. Alsof het een trend is. Dat is heel triest voor de ware slachtoffers van een brute verkrachting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten