maandag 18 augustus 2014

Mijn teefje

Effe googlen: anale seks

Ik kwam een vrouw tegen die twee kleine hondjes uitliet. Precies het goede formaat voor Blanche. Blanche heeft een pluimpje aan haar tierelantijntje. De vrouw zei: 'Joh, dat moet je afknippen. Daar blijft urine aanhangen.' Ik durf bij een hondje niet zomaar iets af te knippen. De vrouw vertelde: 'Mijn hondjes zijn teefjes. Ik vind de piemel van een reu zo vies.' Even later liep de buurhond voorbij die bij het zien van Blanche inderdaad opgewonden werd. Ongegeneerd toonde hij zijn rode mannelijkheid. Negeren.

Laatst klom Blanche op mijn arm en begon tegen me aan te rijden. Ik heb er maar op de grond gezet en mijn IPad erbij gepakt. 'Mijn teefje wipt', googlede ik. Kom ik toch op een hard-core pornosite waar alleen maar gerampetampt en getakkenbost werd. Zonder verhaal of voorspel. Filmpjes met titels als: Oude bok lust groen blaadje. En 'Rijpe teef neukt voetballer'. Als je een liefhebber bent, hoef je niet meer op het Waterlooplein je zuurverdiende centjes uit te geven aan blaadjes. Allemaal gratis voor niets op internet. Ik vraag me af of de kleuters op de IPadschool van Maurice de Hond daar ook toegang tot hebben.

( Ik hoorde een onderwijsdeskundige op de radio die zei: 'Een IPadschool is net zo idioot als bijvoorbeeld een Typemachineschool. Alsof het gereedschap de kennis garandeert.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten