woensdag 11 januari 2017

Pleefiguur




Ik heb denk ik te veel links naar Amerikaanse pagina's op Facebook heb, want die oranje idioot komt steeds voorbij. Wie wil je liever als president? Een enorme hufter die de hele dag boze tweets de wereld instuurt over de amusementwereld nota bene, die altijd reageert met een grote bek, die de uitvinder is van nepnieuws en alle journalisten de mond wil snoeren, het internet wil sluiten!? Kortom een impulsieve narcist die eerst spreekt en nooit echt nadenkt. Een fijn voorbeeld voor je kinderen?

Of een intelligente man die zich nooit gek laat maken. Altijd even beschaafd en welbespraakt is. Met aan zijn zijde een inspirende vrouw, die haar rol die ze ongevraagd kreeg, op alle mogelijke positieve manieren heeft ingezet om mensen sterker, gelukkiger en gezonder te maken?

Die oranje idioot is nog geeneens ingezworen en op al het fotomateriaal van hem dat langs komt, zie je een opgeblazen, boos hoofd, mond open waaruit ongetwijfeld de grofste onzin uitrolt. Om met Frits Bolkestein te spreken: een pleefiguur.

53 % van de blanke, Amerikaanse vrouwen heeft voor die oranje idioot gekozen. Macht erotiseert, hahaha. Daar zijn die Republikeinse dames heel gevoelig voor. Jesses.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten