maandag 26 september 2011

De uitreiking van de Emmy´s

De grappige Jane Lynch kreeg eindelijk complimenten van de Fashion Police
Als je als actrice op de rode loper in Hollywood moet verschijnen, kun je het beste eerst lessen nemen. In het lopen op torenhoge hakken bijvoorbeeld. Vroeger droegen de dames naaldhakken. Die zijn een lachertje vergeleken bij de schoenen van tegenwoordig.

Alan Cumming volgt zijn eigen moderegels

Wat ook heel belangrijk is hoe je staat. Niet recht naar voren met je armen langs je lijf. Handen in je zij, nek naar voren of omdraaien en over je schouder een kus blazen. En genoeg tijd nemen tot alle fotografen je van alle kanten vast hebben gelegd. Ook de keuze van kleding en sieraden luistert nauw. Je kunt niet naar Zara gaan en iets leuks uitzoeken. Je moet een designer kiezen, een grote naam. De juiste kleur. En je moet durven, dus iets aparts dat eruit springt maar weer niet zo belachelijk is dat je de hoon van de wereld over je heen krijgt. En natuurlijk van de Fashion Police onder leiding van de zeer geestige Joan Rivers.
Haar top zit scheef

Ik keek vorige week naar de Emmy´s om zelf een mening te vormen over de uitdossingen. Veel rode jurken op de rode loper. Dat is eigenlijk tegen de regels. Brits acteur Alan Cumming droeg een smokingjasje met een pyjamabroek. Die bloedmooie vrouw uit Mad Men had haar lelieblanke boezem gepresenteerd op een zilverkleurige dienblaadje. Hans Aarsman vergeleek haar met een zeemeermin. En toen kwam Paula Abdul, zangeres, danseres, choreografe met een zwarte strapless jurk. Het bovenstukje dat wel van karton leek gemaakt, zat scheef. Ik zag het gelijk. Haar ene borst leek daardoor extreem rechts te zitten en de ander zat in het midden.

Joan Rivers zei later: ´Had nou niemand haar even kunnen waarschuwen, dat was wel zo aardig geweest.´ De arme Paula heeft daarna misschien dagenlang gehuild van gene in haar kasteel.

Nu weten we het wel, Christina


Geen opmerkingen:

Een reactie posten