woensdag 22 april 2015

Mensensmokkel is een miljoenenhandel


Mensensmokkelaars adverteren met enkeltje Europese Unie

 Nu wordt Europa emotioneel gechanteerd met foto's van verdronken kinderen. Alles is namelijk altijd de schuld van het Westen. ( Ik zag laatst een grappig filmpje waarin Samuel l. Jackson de schuld van ALLES kreeg. Maar dit terzijde).  Gelukszoekers zijn we allemaal. Je moet wel een methode gebruiken die zoden aan de dijk zet.

Hier wat feiten: Mensensmokkel is een miljoenenhandel in handen van onder andere IS. Het is ook een manier van oorlogsvoering tegen Europa. Italië overspoelen met vluchtelingen, die softe Europeanen opzadelen met een schuldgevoel over duizenden doden. De vraag is: hoe pak je dat aan? In ieder geval voorkomen dat mensen in Libië in die bootjes stappen. We hebben te maken met tuig zonder geweten. IS, Al Quaida en andere terreurgroepen weten dat Europeanen aan het leven hechten.

 Volgens oorlogsverslaggever Arnold Karstens is de enige oplossing voor het bootvluchtelingenprobleem, de mensen linea recta terugsturen naar Libië. Zodra men weet dat het geen enkele zin heeft je geld te geven aan een smokkelaar en je leven te wagen in een bootje, zal men het wel uit zijn hoofd laten om richting Europa te gaan varen. Oftewel, het probleem in de kiem smoren. Het klinkt misschien hard maar het is de enige manier om verdrinkingen te voorkomen. Overigens komen veel van die vluchtelingen niet eens uit oorlogsgebieden, aldus Karskens. Je mag toch wel enige verantwoordelijkheid leggen bij diegenen die hun geld en leven en dat van hun kinderen, nota bene, overhandigen aan een mensensmokkelaar.
Het verbaast me dat er mensen zijn op Facebook aan wie de actualiteit volkomen voorbij gaat. Heerlijk lijkt me dat. Alleen wat pruttelen over je eigen leventje. Alsof je in een film leeft met James Stewart. It's a Wonderful World. Ik wil ook een Happy End.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten